Om du är intresserad av ventilationsbrandskydd ska du komma till vårt kontor i Malmö fredagen den 12 april. Då bjuder vi och vårt systerbolag Process Safety Group på frukost och en föreläsning om just ventilationsbrandskydd med fokus på industri.

Har du koll på vart röken tar vägen?
En liten brand kan leda till onödigt stora konsekvenser om ventilationsbrandskyddet inte fungerar som det ska. Undersökningar visar till exempel att hälften av alla brandspjäll på industrianläggningar inte stänger vid brand. Det finns flera exempel på inträffade händelser där oförutsägbar spridning av brandgaser via ventilationssystemet har gett stora skador i byggnader som i sin tur medfört höga kostnader för sanering och produktionsbortfall.

Föreläsningen behandlar ventilationssystemets betydelse för brandskyddet och tar upp erfarenheter från inträffade händelser. Tips om hur du kan förbättra skyddet på en anläggning kommer också att ges. De tre föreläsarna Polina Gordonova och Maya Stål Söndergaard från Brandskyddslaget samt Jan Nählinder från Process Safety Group har alla kontoret i Malmö som bas.

Hålltider
Frukost serveras från 7.45. Själva föreläsningen startar klockan 8.15 och är ungefär 45 minuter lång. Efteråt kommer det finnas tid för frågor och eftersnack.

Lokal
Brandskyddslagets och PS Groups gemensamma kontor på Grynbodgatan 3 i centrala Malmö.

Anmälan
Du anmäler dig genom att skicka ett mail till Maya Stål Söndergaard senast den 5 april.
Kom ihåg att ange eventuell specialkost.

Kontakt

Maya Stål Söndergaard
040-655 48 82
Skicka e-post