Nu öppnar Brandskyddslaget kontor i Uppsala. Idag kan vi meddela att vi öppnar ett nytt kontor i Uppsala där vi redan från start kommer ha fyra erfarna medarbetare på plats. Vi har länge jobbat med projekt och kunder i Uppsala, så att öppna upp ett kontor här var ett givet steg i vår utveckling.

Brandskyddslaget har sedan länge haft flera projekt och kunder verksamma i Uppsala, så det känns fantastiskt kul att komma närmare dessa kunder. Självklart ser vi också fram emot att utveckla fler kundrelationer och erbjuda Brandskyddslagets spetskompetens och kunskap inom brandskydd, riskhantering och sprinklerprojektering, på en ny geografisk marknad.

Det känns fantastiskt att öppna ett kontor med flera erfarna medarbetare på en gång i Uppsala, som är en av de mest expansiva och intressanta regionerna i Sverige, säger Bo Wahlström, kontorschef för Uppsala.

Stark startfyra i Uppsala

Medarbetare Uppsala

Fr.v. Niclas Komét, Erik Helamb Steen, Per Troedson & Bo Wahlström

Det är med glädje vi meddelar att vi redan från start är fyra medarbetare på Uppsalakontoret. Samtliga med lång erfarenhet och lokal anknytning till Uppsala.

Utöver våra fyra medarbetare i Uppsala, så har vi ett nära samarbete inom företaget och har alltid tillgång till hela företagets spetskompetens.
Våra medarbetare i Uppsala, kommer sitta i fantastiska lokaler i Forumkvarteret som ligger i centrala Uppsala. Läget är strålande och en bra utgångspunkt för att smidigt kunna ta sig ut till våra kunder.

Om Brandskyddslaget

Brandskyddslaget erbjuder expertkompetens och ett komplett utbud av konsulttjänster inom brandskydd och riskhantering till byggprojekt och verksamheter.

Väljer man Brandskyddslaget får man en fristående brandskyddskonsult, dvs. fristående från andra konsultgrenar, ägarintressen etc. som kan minska fokus på brandskydds- och riskhanteringsarbetet. Brandskyddslaget erbjuder alltid hela sin samlade kunskap med experter inom många viktiga brandskyddsområden till skillnad från mindre eller smalare konsulter. Vi kan med vår kompetens och erfarenhet erbjuda effektiva lösningar som kan spara pengar eller tid för beställare.

Läs mer om våra tjänster här.

 

Vi ser fram emot ditt samtal

Bo Wahlström
Kontorschef, Brandingenjör
070-559 61 41
Skicka e-post

Erik Helamb Steen
Brandingenjör

018-418 85 33
Skicka e-post

Niclas Komét
Brandingenjör

018-418 85 32
Skicka e-post

Per Troedson
Brandingenjör, civilingenjör brandteknik
073-682 68 93
Skicka e-post

Brandskyddslagets logga

BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

Brandskydd i Boverkets byggregler

Brandskydd av bärande konstruktioner

Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

Ventilationsbrandskydd

Brandskydd i Kulturbyggnader

Brandskydd under Byggtiden

FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

Brandskydds­kontrollant – Industri

Utrymningsövning

Utrymningsledare

Systematiskt Brandskyddsarbete