Jobba på Brandskydds­laget

Är du riktigt bra på brandskydd eller riskhantering? Ser du samarbete och kunskap som vägen till framgång? Då passar du in på Brandskyddslaget. Vi är alltid intresserade av att prata med personer som besitter spännande kompetens och inställning – oavsett om du är en erfaren eller ny i branschen. Välkommen att söka dig till oss!

Till höger ser du aktuella tjänster. Utöver specifika tjänster, så tar vi gärna emot spontana ansökningar via formuläret längst ner på sidan.

Vilka är vi?

Vi är ett stort gäng som trivs väldigt bra tillsammans, värdesätter olikheter och sätter samarbete högt på listan. Brandskyddslaget strävar efter att vara en arbetsplats utan hierarkier och prestige.
Vårt huvudkontor ligger i Stockholm och utöver det har vi kontor i Falun, Gävle, Kalmar, Karlstad, Malmö, Uppsala och Örebro.

På Brandskyddslaget jobbar runt 100 medarbetare som har helt olika personligheter, men vi har också mycket gemensamt. Vi är ett glatt och lösningsorienterat gäng som i alla situationer försöker se möjligheter istället för hinder. Med en positiv inställning, teamwork och hårt jobb kommer man långt. Då man spenderar en stor del av sin dag på sin arbetsplats, tycker vi är det är viktigt att man trivs och har kul på jobbet. Därför jobbar vi aktivt med att se till att alla trivs bra i sin roll och med sina kollegor.

Ni kan läsa mer om Brandskyddslaget här.

Lediga tjänster

Utöver specifika jobbannonser välkomnas alltid spontanansökningar.


En snabbguide till hur det är att jobba hos oss:

Flexibel arbetsplats

Hos oss får du utforma dina arbetsdagar efter hur just du vill arbeta. För den som vill, finns stora möjligheter till att planera sina egna dagar och beslut. För den som trivs bättre med mer vägledning och stöttning, så hjälper dina erfarna kollegor mer än gärna till med detta.

Individanpassad introduktion

När du börjar hos oss får du ett individanpassat introduktionsprogram som pågår i sex månader. Programmet är till för att komma in i konsultrollen på Brandskyddslaget, prova på olika sorters uppdrag och lära känna dina arbetskollegor. I introduktionsprogrammet får du en egen mentor som ser till att du i lagom takt kommer in i jobbet och som finns där för att stötta dig.

Utveckling

På Brandskyddslaget satsar vi på våra medarbetare och deras personliga utveckling. Vi uppmuntrar vidareutbildning och möjliggör delaktighet i forskningsuppdrag och teknikutveckling. Vi erbjuder internutbildningar via BSL Academy där vi ibland tar in externa föreläsare för att utvecklas inom specifika områden, men även utnyttjar den breda tekniska kompetensen som redan finns inom företaget.

Förmåner

Riktigt bra förmåner som flexibel arbetstid, generöst friskvårdsbidrag, årlig hälsoundersökning, sjukvårdsförsäkring, pensionsförsäkring, löneväxling och extra ersättning vid föräldraledighet. Våra medarbetare är det viktigaste vi har och det är viktigt att de trivs under livets alla olika skeden. Brandskyddslaget är ett medarbetarägt bolag vilket innebär att vi ägs av våra medarbetare. Vår mål är att alla medarbetare som vill, får möjligheten att bli delägare.

Kul på och utanför jobbet

Ibland är det viktigt att ta en paus från jobbet. Vi anordnar därför olika gemensamma aktiviteter för att ytterligare stärka vår gemenskap. Exempel på detta är härliga sommar- och julfester, kickoffer, after works, teknikluncher. Vi passar även ofta på att fira när tillfälle ges, som till exempel när vi har avslutat ett stort projekt.

Värderingar vi DELAR

Skicka in din ansökan

  BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

  Brandskydd i Boverkets byggregler

  Brandskydd av bärande konstruktioner

  Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

  Ventilationsbrandskydd

  Brandskydd i Kulturbyggnader

  Brandskydd under Byggtiden

  FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

  Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

  Brandskydds­kontrollant – Industri

  Utrymningsövning

  Utrymningsledare

  Systematiskt Brandskyddsarbete

  Missa inte nästa nummer!

  Missa inte nästa nummer!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få full koll på vad som händer hos oss och inom brandskyddsområdet. Det kommer ut fyra gånger per år.

  Tack för din anmälan. Nu behöver du bara gå till din inkorg för att bekräfta prenumerationen.

  Share This