BSL Student

BSL Student är ett program som erbjuder dig som student att prova på och utvecklas i rollen som brand- och riskkonsult. Dessutom får du möjlighet att lära känna oss som företag och vi en unik möjlighet att lära känna dig. För flera av våra medarbetare har detta varit startskottet på deras karriärer på Brandskyddslaget.

Socialt engagemang

Programmet inleds med en uppstart där alla deltagare bjuds in till en gemensam introduktion av programmet och företaget. Du kommer då även att träffa din mentor och andra personer som du kommer att få möjlighet att möta inom programmet.

Under sommaren genomförs en cirka 10 veckor lång betald praktik på något av våra kontor. Under praktiken får du tillsammans med erfarna kollegor prova på rollen som brand- och riskkonsult i olika uppdrag. Under denna tid erbjuds du även möjligheten att delta i interna utvecklingsprojekt (s.k. sommarprojekt) där vi arbetar med företagets kompetensutveckling. Denna del avslutas med att du tillsammans med de andra deltagarna får möjlighet att presentera era sommarprojekt.

Efter praktiken har du möjlighet att fortsätta din utveckling inom brand- och riskområdet genom en timanställning under din studietid. Du kommer då ha en fortsatt kontinuerlig kontakt med oss på Brandskyddslaget för stöd och vägledning gällande din utveckling och karriär. För att du ska kunna fortsätta din utveckling erbjuds du att delta i vårt interna utbildningsprogram BRAIN Academy. Deltagande erbjuds både fysiskt på plats där kursen hålls och via Teams när möjlighet finns. Utöver detta bjuds du även in till våra externa föreläsningar och andra företagsevent.

Vi på Brandskyddslaget är stolta över alla som utgör en del av oss. Vi ser därför fram emot om du tillsammans med oss vill delta vid arbetsmarknadsdagar och företagsevent på ditt universitetsområde.
Utöver möjligheten till fortsatt arbete på något av våra kontor kan vi även erbjuda extern handledning av exjobb.

 

Mer information och ansökan

Nu har vi stängt ansökningen för BSL Student 2024. Välkommen att söka nästa år.

Du kan skicka in en intresseanmälan om du är intresserad av att söka vid nästa omgång av BSL Student.
Har du frågor kring BSL Student kontaktar du Rosie Kvål eller Eric Gard, två av våra konsulter som ansvarar för programmet.

Skicka in din intresseanmälan här

  Kontaktpersoner


  Rosie Kvål
  08-588 188 84
  Skicka e-post

  BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

  Brandskydd i Boverkets byggregler

  Brandskydd av bärande konstruktioner

  Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

  Ventilationsbrandskydd

  Brandskydd i Kulturbyggnader

  Brandskydd under Byggtiden

  FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

  Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

  Brandskydds­kontrollant – Industri

  Utrymningsövning

  Utrymningsledare

  Systematiskt Brandskyddsarbete

  Missa inte nästa nummer!

  Missa inte nästa nummer!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få full koll på vad som händer hos oss och inom brandskyddsområdet. Det kommer ut fyra gånger per år.

  Tack för din anmälan. Nu behöver du bara gå till din inkorg för att bekräfta prenumerationen.

  Share This