BSL Student

BSL Student är ett program som erbjuder dig som student att prova på och utvecklas i rollen som brand- och riskkonsult. Dessutom får du möjlighet att lära känna oss som företag och vi en unik möjlighet att lära känna dig.

Socialt engagemang

Programmet inleds med en uppstart där alla deltagare bjuds till Stockholm för en gemensam introduktion av programmet och företaget. Du kommer då även att träffa din mentor och andra personer som du kommer att få möjlighet att möta inom programmet.

Under sommaren genomförs en cirka 10 veckor lång praktik på något av våra kontor. Under praktiken får du tillsammans med erfarna kollegor prova på rollen som brand- och riskkonsult i olika uppdrag. Under denna tid erbjuds du även möjligheten att delta i interna utvecklingsprojekt (s.k. sommarprojekt) där vi arbetar med företagets kompetensutveckling. Denna del avslutas med att företaget samlas och du får tillsammans med de andra deltagarna möjlighet att presentera era sommarprojekt.

”Det är både kul och spännande att få prova på rollen som brandkonsult samtidigt som man får möjlighet att utveckla sin kunskap inom brand- och riskområdet.” Jakob Kullmann, deltagare i BSL Student.

Efter praktiken vill vi att du ska fortsätta din utveckling inom brand- och riskområdet och vara en del av oss under din studietid. Du kommer därför att ha en kontinuerlig kontakt med din mentor under hela programmet för stöd och vägledning gällande din utveckling och karriär. För att du ska kunna fortsätta sin utveckling erbjuds du att delta i vårt interna utbildningsprogram BRAIN Academy. Under hösten och våren erbjuds du att delta i 3–4 utbildningstillfällen. Deltagande erbjuds både fysiskt på plats där kursen hålls och via Skype där möjlighet finns. Utöver detta bjuds du även in till våra externa föreläsningar och andra företagsevent.

Vi på Brandskyddslaget är stolta över alla som utgör en del av oss. Vi ser därför fram emot om du tillsammans med oss vill delta vid arbetsmarknadsdagar och företagsevent på ditt universitetsområde.

Under studietiden finns även möjlighet till fortsatt arbete på något av våra sju kontor eller att tillsammans med oss skriva ditt examensarbete.

Mer information och ansökan

Rekryteringen till BSL Student 2020 är nu avslutad. Ansökningsprocessen till nästa omgång startar i oktober 2020. Hoppas att vi hörs då!

Har du frågor kring BSL Student kontaktar du Johan Andersson eller Lisa Broberg, två av våra konsulter som ansvarar för programmet.

Kontaktpersoner

Lisa Broberg
Lisa Broberg (Föräldraledig)
08-588 188 40
Skicka e-post

Missa inte nästa nummer!

Missa inte nästa nummer!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få full koll på vad som händer hos oss och inom brandskyddsområdet. Det kommer ut fyra gånger per år.

Tack för din anmälan. Nu behöver du bara gå till din inkorg för att bekräfta prenumerationen.

Share This