En sommarpraktik på Brandskyddslaget kan vara vägen in i företaget som fast anställd, något som flera av våra medarbetare kan skriva under på. Ett flertal praktikanter har efter avslutad praktik även varit timanställda under slutet av sina studier.

Flera av årets sommarpraktikanter kombinerar just nu sina studier och examensarbeten med en timanställning hos oss. Jakob Kullmann och Oskar Isaksson, vilka läser i Lund, arbetar på vårt kontor i Malmö, medan Tim Hedlund som läser i Luleå, kommer vara på kontoret i Falun. Uppdragen de arbetar med kommer från samtliga våra kontor och består bland annat av brandskyddsbeskrivningar och skisser samt mindre omfattande utredningar.

För Jakob Kullmann ger timanställningen på Brandskyddslaget ett skönt avbrott i skolarbetet.

”Det är kul att prova på nya saker och samtidigt få en paus i pluggandet. Och spännande att prova på rollen som brandskyddskonsult lite mer ingående. Just nu arbetar jag med en programhandling för ett bostadsprojekt.”

Är du student och nyfiken på en sommar på Brandskyddslaget?
Du som studerat minst 3 år på brandingenjörsprogrammet vid Lunds Tekniska Högskola eller Luleå Tekniska Universitet och är nyfiken på att arbeta med brandskydd och riskhantering ska i mitten av december hålla utkik efter vår annons där vi söker praktikanter till sommaren 2019. Annonsen publiceras på vår karriärsida. Vi kommer också lägga upp den här på hemsidan och informera om den på LinkedIn.

Kontakt

Johan Andersson
08-588 188 38
Skicka e-post

Jennie Lövgren Forslund
08-588 188 39
Skicka e-post

BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

Brandskydd i Boverkets byggregler

Brandskydd av bärande konstruktioner

Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

Ventilationsbrandskydd

Brandskydd i Kulturbyggnader

Brandskydd under Byggtiden

FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

Brandskydds­kontrollant – Industri

Utrymningsövning

Utrymningsledare

Systematiskt Brandskyddsarbete