Högkvalitativt brandskydd i Västerås: Lokal Expertis som Gör Skillnad. Vi är stolta över att erbjuda våra tjänster inom brandsäkerhet i Västerås med kontoret centralt beläget i Uppsala. Med våra medarbetares mycket goda lokalkännedom tillsammans med vår expertis som brandkonsulter, har vi möjlighet att göra varje brandskyddsprojekt i Västerås framstående.

Varför våra brandskyddstjänster är ett smart val i Västerås:

Lokalinsikt från Uppsala till Västerås: Trots att vårt kontor är i Uppsala, sträcker vår medarbetares lokalkännedom sig över Västerås. Det innebär att vi förstår de specifika behoven som staden har och kan skräddarsy lösningar som är anpassade till dess unika miljö.

Effektiv Projektledning: Vår närvaro i både Uppsala och Västerås ger oss möjligheten att snabbt och smidigt ta oss till uppdrag i Västerås. Utöver de som arbetar i Uppsala/Västerås, så har vi ca 80 medarbetare till att ta hjälp av vid behov. Alla som arbetar på Brandskyddslaget jobbar med just brandskydd och riskhantering. Detta innebär att vi har otroligt många brandkonsulter som innehar olika expertisområden och alla medarbetare på Brandskyddslaget har tillgång till varandras kunskap och hjälp.

Från Uppsala till Västerås: Er Partner för brandskydd i Västerås

Oavsett om du är ett lokalt företag eller en extern aktör som behöver hjälp med brandskydd i Västerås, är vårt team redo att guida dig genom processen. Vår kombination av expertis och lokalinsikt gör oss till det självklara valet för att säkerställa att din verksamhet är brandsäker i Västerås.

Kontakta oss idag. Tillsammans kan vi skapa en säkrare framtid för din verksamhet!

 

Kontaktpersoner

Peter Svensson
Peter Svensson
021-480 41 60
Skicka e-post

 

BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

Brandskydd i Boverkets byggregler

Brandskydd av bärande konstruktioner

Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

Ventilationsbrandskydd

Brandskydd i Kulturbyggnader

Brandskydd under Byggtiden

FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

Brandskydds­kontrollant – Industri

Utrymningsövning

Utrymningsledare

Systematiskt Brandskyddsarbete