IGE Day 2023. Nu är anmälningssidan öppen och äntligen kan tjejer och icke-binära mellan 13 och 19 år anmäla sig till IGE Day 2023.

Brandskyddslaget är för fjärde gången med som företag på IGE Day. Varje år anordnar Womengineer en dag som heter IGE Day. Dagen går ut på att företag inom ingenjörsbranschen får möjlighet att bjuda in tjejer och icke-binära mellan 13-19 år till sitt företag för att visa hur en dag på jobbet kan se ut. Syftet med dagen är att få fler tjejer och icke-binära intresserade av teknik och välja ingenjörsutbildningar och för vår del gärna inom områdena brand, risk eller sprinkler. Nu är anmälan öppen och vi ser fram emot att träffa fler ungdomar som är nyfikna på ingenjörsyrket.

Hos oss på Brandskyddslaget får ni lära er om hur det är att vara brandkonsult. Vi kommer berätta om vilka vi är, vad vi gör och vilka spännande projekt vi arbetar med. Ni kommer få lära er lite om brandskyddsprojektering, sprinkler och kommer få göra utrymningsplaner i CAD. Ni kommer även få lära er att använda handbrandsläckare och testa på att släcka en brand. Hoppas vi ses!

Ni hittar anmälan via denna länken.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor!

Kontakt

Rosie Kvål
08-588 188 84
Skicka e-post

BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

Brandskydd i Boverkets byggregler

Brandskydd av bärande konstruktioner

Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

Ventilationsbrandskydd

Brandskydd i Kulturbyggnader

Brandskydd under Byggtiden

FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

Brandskydds­kontrollant – Industri

Utrymningsövning

Utrymningsledare

Systematiskt Brandskyddsarbete