Brand- och riskkonsult med inriktning mot industri

Plats

Samtliga kontor

Söker du en spännande karriärmöjlighet på ett medarbetarägt bolag? Vi söker nu en engagerad och driven brand- och/eller riskkonsult som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling.
Som medarbetare hos oss får du en flexibel arbetsplats med stora möjligheter till personlig utveckling. Det finns goda chanser att bli delägare av Brandskyddslaget. Som delägare hos oss får du möjlighet att vara med och påverka bolagets strategiska beslut samtidigt som du får ta del av dess ekonomiska framgångar. Vi tror på stor gemenskap och att alla medarbetare samarbetar för att uppnå våra mål och skapa en positiv arbetsmiljö där alla känner sig inkluderade, delaktiga och motiverade.

Vill du vara med och fortsätta bygga en framgångsrik organisation tillsammans med oss? Skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten

I rollen som brand- och riskkonsult med inriktning industri, blir du en viktig del i att hjälpa våra industrikunder med deras utmaningar.  Hos oss får du jobba med spännande uppdrag och i nära samarbete med kunderna!

Våra kunder består av industriföretag som hanterar stora mängder brandfarlig vara och andra kemikalier, och där det finns risk för olyckor som påverkar människa, miljö och egendom. Vi har många långa kundrelationer vars verksamheter vi lärt känna på djupet, så vi ser gärna att du gillar att arbeta som en långsiktig partner.

 

Fokus på utveckling och kompetens

Vi har lång och gedigen erfarenhet av att leverera rådgivning, analyser, beställarstöd och utbildning inom brandskydd, riskhantering och säkerhet. Hos oss får du arbeta nära tillsammans med kunniga kollegor och experter som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Vi är aktiva och driver på utvecklingen av området bland annat genom att delta i forsknings- och utvecklingsprojekt samt att anordna konferenser och utbildningar. Detta gör vi gärna tillsammans med andra, bland annat som medlemmar i IPS (Intressentföreningen för processäkerhet) och i andra samverkansnätverk. Att bidra till forskning och utveckling och hela tiden utveckla vår kompetens ser vi som en viktig del för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom brandskydd, kemi, process eller riskhantering och har erfarenhet av att ha jobbat med riskhantering/brandskydd inom industri som konsult, specialist eller motsvarande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du har driv och engagemang, men också analytisk och strukturell förmåga. Du har lätt för att bygga nätverk och att samverka internt och externt.

 

Vi söker just nu industriinriktade konsulter till fler av våra kontor, så tveka inte att.
Mer information om Brandskyddslaget hittar du HÄR!

 

Har du frågor om tjänsten?


Maya Stål Söndergaard
040-655 48 82
Skicka e-post

Skicka in din ansökan

 

  BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

  Brandskydd i Boverkets byggregler

  Brandskydd av bärande konstruktioner

  Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

  Ventilationsbrandskydd

  Brandskydd i Kulturbyggnader

  Brandskydd under Byggtiden

  FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

  Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

  Brandskydds­kontrollant – Industri

  Utrymningsövning

  Utrymningsledare

  Systematiskt Brandskyddsarbete

  Missa inte nästa nummer!

  Missa inte nästa nummer!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få full koll på vad som händer hos oss och inom brandskyddsområdet. Det kommer ut fyra gånger per år.

  Tack för din anmälan. Nu behöver du bara gå till din inkorg för att bekräfta prenumerationen.

  Share This