Brand- och riskkonsult, Uppsala

Plats

Uppsala

Söker du en spännande karriärmöjlighet på ett medarbetarägt bolag? Vi söker nu en engagerad och driven brand- och/eller riskkonsult som vill vara med och bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling.
Som medarbetare hos oss får du en flexibel arbetsplats med stora möjligheter till personlig utveckling. Det finns goda chanser att bli delägare av Brandskyddslaget. Som delägare hos oss får du möjlighet att vara med och påverka bolagets strategiska beslut samtidigt som du får ta del av dess ekonomiska framgångar. Vi tror på stor gemenskap och att alla medarbetare samarbetar för att uppnå våra mål och skapa en positiv arbetsmiljö där alla känner sig inkluderade, delaktiga och motiverade.

Vill du vara med och fortsätta bygga en framgångsrik organisation tillsammans med oss? Skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten

I rollen som brand- och riskkonsult, blir du en viktig del i att hjälpa våra kunder med tids- och kostnadseffektiva lösningar inom brandskydd och/eller riskhantering.  Hos oss får du jobba med spännande uppdrag och i nära samarbete med kunderna!

Våra kunder består av bygg- och industrimarknadens alla olika parter – fastighetsägare, arkitekter, byggbolag, teknikkonsulter, projektledare samt kommuner och tillverkande industrier. Vi tar oss an uppdrag i alla storlekar och svårighetsgrader, och hjälper alltifrån små privata företag till stora offentliga aktörer som kommuner och myndigheter.

Fokus på utveckling och kompetens

Hos oss får du arbeta nära tillsammans med kunniga kollegor och experter som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Vi är aktiva och driver på utvecklingen av området bland annat genom att delta i forsknings- och utvecklingsprojekt samt att anordna konferenser och utbildningar.
Att bidra till forskning och utveckling och hela tiden utveckla vår kompetens ser vi som en viktig del för att kunna erbjuda våra kunder de bästa lösningarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom brandskydd och/eller riskhantering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat med brandskydd och/eller riskhantering som konsult, specialist eller motsvarande, men det är inget måste för att söka tjänsten.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du har driv och engagemang, men också analytisk och strukturell förmåga. Du har lätt för att bygga nätverk och att samverka internt och externt.

Mer information om hur det är att jobba på Brandskyddslaget hittar du HÄR!

 

Sök tjänsten här

  Har du frågor om tjänsten?

  BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

  Brandskydd i Boverkets byggregler

  Brandskydd av bärande konstruktioner

  Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

  Ventilationsbrandskydd

  Brandskydd i Kulturbyggnader

  Brandskydd under Byggtiden

  FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

  Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

  Brandskydds­kontrollant – Industri

  Utrymningsövning

  Utrymningsledare

  Systematiskt Brandskyddsarbete

  Missa inte nästa nummer!

  Missa inte nästa nummer!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få full koll på vad som händer hos oss och inom brandskyddsområdet. Det kommer ut fyra gånger per år.

  Tack för din anmälan. Nu behöver du bara gå till din inkorg för att bekräfta prenumerationen.

  Share This