Det är med stor glädje vi från och med den 15 november kan hälsa Linda Lönneberg välkommen som ny VD för Brandskyddslaget AB.

Martin Olander, koncernchef och tidigare VD för BSL: -”Linda är en drömrekrytering och vi är väldigt glada att hon vill komma till oss. Vi hade förmånen att ha många bra kandidater men Linda stod ut och styrelsen hade till slut inget svårt val att göra. Linda kommer in med härlig energi och lång erfarenhet av att leda. Hennes sätt och personlighet tror jag passar perfekt för att leda ett medarbetarägt företag som Brandskyddslaget”.

Lindas långa erfarenhet inom bygg-och fastighetsbranschen och hennes erfarenheter från att varit med på PE:s hela resa från uppstarten fram till nu, gör henne mycket lämpad att leda ett medarbetarägt företag som Brandskyddslaget. Linda kommer närmast från uppdraget som Affärsområdeschef Infrastruktur på PE. Dessförinnan var uppdraget under många år Affärsområdeschef VVS-design inom samma bolag.

Brandskyddslaget har skyddat människor och värden sedan 1989. Idag är vi ett av Sveriges största fristående konsultbolag inom brandskydd, riskhantering, besiktning samt brandlarm- och sprinklerprojektering. Vi har över 100 anställda och kontor i sju städer. Tillsammans arbetar vi varje dag mot målet att vara landets ledande kunskapsföretag inom brandskydd och riskhantering. För oss räcker det inte att följa utvecklingen mot bättre säkerhet för personer, verksamheter och samhälle – vi vill leda den.

”Det känns fantastiskt roligt kliva in i Brandskyddslaget; för mig ett branschledande bolag med stort fokus på kompetens och utveckling. Jag hoppas kunna fortsätta det goda arbetet som medarbetare och ledare bedrivit under många år och samtidigt tillsammans vidareutveckla bolaget” säger Linda Lönneberg.

Varmt välkommen, Linda!

BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

Brandskydd i Boverkets byggregler

Brandskydd av bärande konstruktioner

Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

Ventilationsbrandskydd

Brandskydd i Kulturbyggnader

Brandskydd under Byggtiden

FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

Brandskydds­kontrollant – Industri

Utrymningsövning

Utrymningsledare

Systematiskt Brandskyddsarbete