Vi är så glada över att välkomna Lisa Spennare till Brandskyddslaget. Lisa började på Stockholmskontoret i slutet av september och hade sin första dag på vår konferens i Enköping.
Lisa – låt oss snacka lite!
 

Lisa, varför valde du att söka till BSL?

För mig är Brandskyddslaget ett välmående företag med både lagkänsla och hög kompetens; faktorer som tilltalade mig oerhört mycket. Det var därför inget svårt val när jag fick chansen att starta min karriär på BSL, och jag ser fram emot att utvecklas som brandkonsult på ett av branschens ledande bolag!
 

Du har snart jobbat i två veckor hos oss, hur har första tiden varit?

Mina första dagar kickstartade med konferens på Haga slott där jag fick ett mycket fint välkomnande!
Efter konferensen har jag påbörjat ett introduktionsprogram och tar nu rygg på rutinerade kollegor för att bekanta mig med framtida spännande projekt. I skrivande stund sitter jag på tåget på väg till Malmökontoret och en casekväll med LTH-studenterna, extra kul att få sprida ordet bland studenter som snart ska ta steget ut i arbetslivet. Sammanfattningsvis är jag otroligt nöjd med första tiden och jag har en bra känsla inför framtiden!
 
Det ska bli kul att följa din resa på BSL! Och igen, varmt välkommen till oss!
 

Kontakt

BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

Brandskydd i Boverkets byggregler

Brandskydd av bärande konstruktioner

Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

Ventilationsbrandskydd

Brandskydd i Kulturbyggnader

Brandskydd under Byggtiden

FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

Brandskydds­kontrollant – Industri

Utrymningsövning

Utrymningsledare

Systematiskt Brandskyddsarbete