Martin Olander som både är koncernchef och VD för Brandskyddslaget frånträder nu rollen som VD i BSL för att i högre grad få möjlighet att fokusera på koncernledning och arbeta som seniorkonsult.

Martin säger själv att efter 12 år som VD för BSL är det dags att lämna över stafettpinnen till en ny kraft.

Vi på BSL är tacksamma för dessa år med Martin som VD, år som genererat en stor tillväxt inom företaget. Både ekonomiskt och i hur känslan varit i företaget genom väldigt bra resultat i medarbetarundersökningar.

Martin, berätta om ditt bästa minne från tiden som VD.

Oj, det finns så mycket roligt att se tillbaka på. Allt ifrån hur vi tillsammans startat nya verksamheter och bolag men kanske mest alla gemensamma studieresor och företagskonferenser tillsammans med alla härliga kollegor!

Vad ser du fram emot framöver?

Att kunna vara kvar i det här kompetenta och trevliga gänget samtidigt som jag kan få fortsätta att vara med och utveckla verksamheten. Och inte minst kunna få tid till att arbeta i kunduppdrag igen!

Tack Martin!

Vi har valt att samarbeta med K2 Search AB när det gäller rekryteringen av en ny VD för Brandskyddslaget AB. Under tiden går vice VD för koncernen Bo Wahlström in som t.f VD för BSL. Är du eller någon du känner intresserad av rollen som VD för Brandskyddslaget? Kontakta då Petter Pålsson på K2 Search på 073 5216555 eller Petter.palsson@k2search.se

BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

Brandskydd i Boverkets byggregler

Brandskydd av bärande konstruktioner

Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

Ventilationsbrandskydd

Brandskydd i Kulturbyggnader

Brandskydd under Byggtiden

FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

Brandskydds­kontrollant – Industri

Utrymningsövning

Utrymningsledare

Systematiskt Brandskyddsarbete