Vårt nordligaste kontor har nu flyttat till vackra Frösön, strax utanför Östersunds stadskärna. Ny adress från årsskiftet är Lägervägen 7 vid Frösö Park.

Utöver den natursköna omgivningen har kontorsflytten gett tillgång till bättre faciliteter och en närhet till Åre Östersund flygplats. Kontoret ligger i en nyrenoverad byggnad med K-märkt utsida och toppmodern insida.

För den som gillar att motionera finns här unika möjligheter. Området har inom- och utomhusgym, möjligheter till löpträning på hinderbana eller finfin stig längs Storsjöns strand samt högklassiga cykelvägar, både på landsväg och stig. Att årets och nästa års SM-bana i mountainbike passerar endast hundra meter från kontoret säger en del om hur bra möjligheter till cykelträning som finns runt husknuten.

Utöver flyttbestyr och pågående uppdrag står planering av ett nytt frukostseminarium och rekrytering på kontorets agenda.

”Att dela med oss av vår kunskap är viktigt för oss och vi har nu börjat planera för vårt andra seminarium här i Östersund. Förra året pratade vi om ventilationsbrandskydd i bostäder. Årets tema är inte skrivet i sten ännu, men vi skulle gärna prata om brandskydd i fjällvärldens olika boendeformer.” säger Markus Sandvik.

Markus är idag Östersundskontorets enda medarbetare, men kontoret behöver växa och vi söker därför ytterligare en brandskyddskonsult. Är du nyfiken på tjänsten? Klicka här!

Kontakt

Markus Sandvik
063-660 09 41
Skicka e-post

BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

Brandskydd i Boverkets byggregler

Brandskydd av bärande konstruktioner

Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

Ventilationsbrandskydd

Brandskydd i Kulturbyggnader

Brandskydd under Byggtiden

FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

Brandskydds­kontrollant – Industri

Utrymningsövning

Utrymningsledare

Systematiskt Brandskyddsarbete