Sveriges ledande brandingenjör hjälper dig att optimera brandskyddet

Vi har skyddat människor och säkrat värden sedan 1989

BSL är Sveriges ledande brandingenjör och hjälper dig med brandskydd, riskhantering, brandlarmsprojektering, besiktning av brandlarm och sprinkler. Sedan 1989 har vi skyddat människor och säkrat byggnader överallt i samhället. Vi har hjälpt våra kunder att minimera risken för brand i alltifrån mindre bostadshus och kontor till stora arenor och sjukhus. Idag är vi ett av Sveriges största fristående konsultbolag inom våra specialistområden med över 100 anställda och kontor i sju städer.

Brandingenjör

Våra kunder består framför allt av byggmarknadens alla olika parter – fastighetsägare, arkitekter, byggbolag, teknikkonsulter och projektledare. Som brandingenjör tar vi oss an uppdrag i alla storlekar och svårighetsgrader, så oavsett om du är ett litet privat företag eller en stor offentlig aktör kan vi hjälpa dig att skapa en trygg miljö med ett optimalt brandskydd.

En kunnig brandingenjör med spetskompetens

Eftersom vi fokuserar på våra specialistområden kan vi erbjuda våra kunder en lång rad experttjänster inom bland annat projektering, incidenthantering, besiktning, hållbarhet och digitalt brandskydd.

Med vår samlade erfarenhet och kompetens som brandingenjörer kan vi leverera specialanpassade effektiva lösningar som spar både tid och pengar. Och som framför allt bidrar till att ingen person eller byggnad kommer till skada. Våra uppdrag sker alltid i nära dialog med dig som kund – att vara lyhörd för dina behov och önskemål är en viktig del av ett lyckat projekt.

Exempel på tjänster

  • Projektering
  • Incidenthantering
  • Besiktning
  • Hållbarhet
  • Digitalt brandskydd

För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt lägger vi också stora resurser på att vara landets ledande kunskapsföretag inom brandskyddsområdet. Och vi nöjer oss inte med att följa utvecklingen mot bättre brandskydd och säkerhet för personer och samhälle – vi vill leda den. Därför satsar vi mycket på forskning och utveckling, för oss är det den givna vägen till att bli branschledande. Vi driver många forskningsprojekt och skriver regelbundet både handböcker, rapporter och artiklar.

Behöver du en erfaren brandingenjör? Kontakta oss idag!

Vill du ha hjälp med brandskydd, riskhantering eller något annat inom brandsäkerhet? Som brandingenjör erbjuder vi alla tjänster du behöver.

BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

Brandskydd i Boverkets byggregler

Brandskydd av bärande konstruktioner

Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

Ventilationsbrandskydd

Brandskydd i Kulturbyggnader

Brandskydd under Byggtiden

FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

Brandskydds­kontrollant – Industri

Utrymningsövning

Utrymningsledare

Systematiskt Brandskyddsarbete

Missa inte nästa nummer!

Missa inte nästa nummer!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få full koll på vad som händer hos oss och inom brandskyddsområdet. Det kommer ut fyra gånger per år.

Tack för din anmälan. Nu behöver du bara gå till din inkorg för att bekräfta prenumerationen.

Share This