Under hösten hade vi en gemensam träningsutmaning – en utmaning fylld av gemenskap, motivation och ett starkt syfte. Efter vår konferens kickade vi igång vår träningsutmaning tillsammans med Challengize, en träningsapp som inte bara hjälper oss att hålla oss aktiva utan också ger oss möjligheten att göra skillnad för dem som behöver det mest.

Att främja hälsa och välbefinnande är en viktig del av vår företagskultur, och att delta i Challengize har gett oss en ny dimension av träningsglädje. Appen har skapat en plattform för oss att träna tillsammans som ett team. Vi har delat bilder med varandra, peppat varandra och tränat mot gemensamma mål. Med andra ord har detta varit träning som inte bara stärker våra kroppar, utan det har också bidragit till mer teamkänsla och sammanhållning som kollegor.

Träning med mening

Det som har gett vårt träningsengagemang en extra boost, är det övergripande målet vi har satt upp – att skänka pengar till välgörenhet. Genom att koppla våra träningsprestationer till en välgörenhetsinsats, har varje steg, varje repetition och varje deltagande blivit en möjlighet att göra skillnad i samhället. Vi är övertygade om att när vi investerar i vår egen hälsa, kan vi också göra en positiv inverkan på andras liv. Inte bara i den här utmaningen, utan även i vår vardag.

För Varje Repetition, En GåvaTräning med Mening: Vår Resa med Challengize för Välgörenhet

För varje träningstillfälle vi har avklarat, har vi också nått framsteg mot vårt välgörenhetsmål. Varje kilometer som vi har sprungit, varje minut vi har ägnat åt yoga, trädgårdsarbete eller promenader har översatts till en konkret donation till en välgörenhetsorganisation som det vinnande laget fick utse.
Det vinnande laget valde att skänka 12.300 kronor till Sockertoppen IF – En förening som sprider kunskap och info om diabetes och anordnar aktivitetsläger för barn och ungdomar med diabetes.

En Starkare Gemenskap, Ett Bättre Samhälle

Syftet med Challengize är inte bara att förändra medarbetares träningsvanor, utan också för stärka vår företagskultur och fortsätta bygga på vår gemenskap. Därför valde vi att blanda lagen med medarbetare från alla kontor samt vårt systerbolag Risktec Projektledning. Vi tror att träningen varit extra kul när varje steg bidragit till välgörenhet, och vi hoppas vi kan inspirera andra företag att göra något liknande..

Tack, Challengize, för att ni har varit vår träningspartner i detta. Vi ser fram emot fortsatta utmaningar och möjligheter att göra skillnad tillsammans!

BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

Brandskydd i Boverkets byggregler

Brandskydd av bärande konstruktioner

Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

Ventilationsbrandskydd

Brandskydd i Kulturbyggnader

Brandskydd under Byggtiden

FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

Brandskydds­kontrollant – Industri

Utrymningsövning

Utrymningsledare

Systematiskt Brandskyddsarbete