I takt med de senaste förändringarna i föreskrifter för brandfarlig vara, har behovet av specialiserade utbildningar för företag blivit allt mer påtagligt. För att möta denna efterfrågan erbjuder Brandskyddslaget skräddarsydda utbildningar som syftar till att öka medvetenheten och säkerheten kring hanteringen av brandfarliga ämnen och miljöer.

Vi har märkt en betydande ökning av intresset för våra företagsanpassade utbildningar efter framgången med våra senaste webbinarier. Det tydliga engagemanget och det stora deltagarantalet under dessa evenemang har gett oss indikationer på att efterfrågan på utbildningar inom områden som föreståndare för brandfarlig vara, Atex grundutbildning och gasmätning och gasfrihetsförklaring för arbete i explosionsfarlig miljö är högt.

För att möta dessa behov skräddarsyr vi utbildningspaket som kan anpassas efter varje företags specifika krav och behov. Våra utbildningar kan antingen genomföras på plats hos er eller via digitala plattformar som Teams, vilket ger flexibilitet och tillgänglighet för alla deltagare.

Vad som särskiljer oss är vår övertygelse om att utbildning är en kontinuerlig process som bör integreras parallellt med verksamhetsutveckling och normal produktion. Våra erfarna föreläsare och kursledare, som har dokumenterat hög uppskattning från tidigare deltagare, säkerställer att varje utbildning är relevant, engagerande och effektiv.

Oavsett om det är ett frukostmöte för att informera personalen om nya föreskrifter eller en flerdagsutbildning med praktiska moment i er egen verksamhet, är vi här för att möta era behov.

Så om ert företag behöver uppdatera era kunskaper och följa de senaste föreskrifterna inom brand- och explosionsfarlig verksamhet, tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi är redo att hjälpa er att investera i säkerheten och efterlevnaden för er verksamhet.

 

Du hittar våra utbildningar HÄR. Saknar du något? Med vår breda kompetens på företaget kan vi erbjuda utbildningar utöver det vi listat. Tveka inte att höra av dig om du inte hittar vad du söker.

Är du nyfiken på att veta mer? Kontakta oss på bslacademy@bsl.se

 

 

Kontaktpersoner

Jennie Wigren
Brandingenjör
08-588 188 39
Skicka e-post

BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

Brandskydd i Boverkets byggregler

Brandskydd av bärande konstruktioner

Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

Ventilationsbrandskydd

Brandskydd i Kulturbyggnader

Brandskydd under Byggtiden

FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

Brandskydds­kontrollant – Industri

Utrymningsövning

Utrymningsledare

Systematiskt Brandskyddsarbete