Peter Svensson blir kontorschef i Uppsala. Brandskyddslaget är mycket glada över att vår nya medarbetare Peter Svensson går in som kontorschef på kontoret i Uppsala.

Med Peters breda kompetens och långa erfarenhet i branschen, kommer han vara en stor tillgång för Brandskyddslaget. Då Peter har erfarenheter från kommunal räddningstjänst, myndighet, ideella organisationer, privata sektorn samt brandprojektering kommer brandskyddets kundnytta belysas på ett bra sätt. Tillsammans med sina kollegor i Uppsala och den expertkompetens som finns inom Brandskyddslaget kommer marknaden erbjudas hållbara och smarta brandskyddslösningar baserat på erfarenhet och forskning.

”Att få vara med och utveckla och bygga upp det nya kontoret i Uppsala blir en spännande resa som jag ser fram emot. I en företagskultur där gruppen och samarbetet är viktigt kommer jag själv utvecklas och även bidra med mina egenskaper. Både som individ och grupp kommer vi kunna möta marknadens behov av optimala och kostnadseffektiva brandskyddslösningar”, säger Peter.

Varmt välkommen till Brandskyddslaget, Peter!

Läs mer om kontoret i Uppsala här.

 

Kontakt

Peter Svensson
018-418 85 31
Skicka e-post

BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

Brandskydd i Boverkets byggregler

Brandskydd av bärande konstruktioner

Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

Ventilationsbrandskydd

Brandskydd i Kulturbyggnader

Brandskydd under Byggtiden

FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

Brandskydds­kontrollant – Industri

Utrymningsövning

Utrymningsledare

Systematiskt Brandskyddsarbete