Brandfarlig vara

Hantering av brandfarlig vara innebär vissa risker. Riskerna kan dock förebyggas. En trygg hantering och säker förvaring är grunden för att undvika olyckor och minimera skador. Vi på Brandskyddslaget vet hur du kan göra detta på ett säkert sätt och hur du ska hantera miljöer där explosiv atmosfär (ATEX) kan förekomma.

Vi kan vara ett stöd till er verksamhet, bistå med kunskap och göra de utredningar som behövs för att hantering av brandfarliga och explosiva varor ska ske på ett säkert sätt som uppfyller gällande lagstiftning. Vi har lång erfarenhet av både enklare verksamheter med begränsad hantering och tyngre industrier med omfattande förvaring och komplexa processer.

Exempel på vad vi kan hjälpa er med när det gäller brandfarliga varor är riskutredningar, klassningsplaner, klassningsritningar, explosionsskyddsdokument, stöd för tillståndsansökan och löpande stöd till föreståndare samt riskutredning och klassning kring damm och dammexplosioner.

Referensobjekt inom brandfarlig vara

Brandfarlig vara

Kontaktperson


Rosie Kvål
08-588 188 84
Skicka e-post

Missa inte nästa nummer!

Missa inte nästa nummer!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få full koll på vad som händer hos oss och inom brandskyddsområdet. Det kommer ut fyra gånger per år.

Tack för din anmälan. Nu behöver du bara gå till din inkorg för att bekräfta prenumerationen.

Share This