Sprinklerprojektering

Den absolut största nyttan med sprinklersystem i byggnader är att det är en kostnadseffektiv lösning för att rädda människoliv och skydda egendom vid en eventuell brand. Men det finns också andra fördelar med sprinkler, exempelvis skyddar det miljön. Vi på Brandskyddslaget hjälper dig att hitta rätt sprinkleranläggning.
Vi hjälper dig till en bra och kostnadseffektiv sprinkleranläggning. Med fokus på dina behov hittar vi både välbeprövade och innovativa lösningar för ditt projekt. Vi är kunniga i samtliga regelverk, både svenska och internationella, och i vår starka laguppställning finns flera erfarna SBSC-behöriga ingenjörer inom vattensprinkler. Med andra ord är inga problem för svåra för oss.

Särskilda lösningar

Vi har bred erfarenhet från arbete med särskilda risker. Här omfattas även projektering av gassläcksystem och vattendimma, punktskydd av maskiner och skydd av särskilda processer. Vi hjälper med kunskap och skräddarsyr lösningar utifrån era behov.

Systemhandlingar och utredningar

Vi hjälper dig att utveckla koncept för din sprinkleranläggning. Det innebär att vi fastställer förutsättningar, dimensionerar och bestämmer systemets uppbyggnad i ett tidigt skede. Vi kan även stå till tjänst med rådgivning, tredjepartgranskning och utredningar. Och oavsett vad vi hjälper dig med har vi alltid fokus på att du som kund ska bästa möjliga lösning för ditt behov.

Detaljprojektering

Vi har bred kunskap inom detaljprojektering av små och stora projekt. Med det senaste inom 3D CAD-tekniken tar vi fram detaljritningar för din anläggning och vi arbetar även med BIM-samordning för att effektivisera projekten.

Sprinklerprojektering

Referensobjekt inom sprinklerprojektering

Kontaktpersoner


Anders Norström
08-442 42 55
Skicka e-post

Dan Eriksson
Dan Eriksson
08-588 188 08
Skicka e-post

BYGGNADSTEKNISKT BRANDSKYDD

Brandskydd i Boverkets byggregler

Brandskydd av bärande konstruktioner

Utrymning av personer med funktionsnedsättning, kraven enligt AFS och/eller BBR

Ventilationsbrandskydd

Brandskydd i Kulturbyggnader

Brandskydd under Byggtiden

FÖRVALTNINGSBRANDSKYDD

Anläggningsskötare, brandlarm och sprinkler

Brandskydds­kontrollant – Industri

Utrymningsövning

Utrymningsledare

Systematiskt Brandskyddsarbete

Missa inte nästa nummer!

Missa inte nästa nummer!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få full koll på vad som händer hos oss och inom brandskyddsområdet. Det kommer ut fyra gånger per år.

Tack för din anmälan. Nu behöver du bara gå till din inkorg för att bekräfta prenumerationen.

Share This